luni, 15 octombrie 2007

Blog yourself!

Am stat zilele trecute si m am gandit la ce fac eu aici pe blog. Un amic ma felicita ca promovez conceptul web 2.0, intarindu mi conceptia ca blogul e o gaselnitza, o chestie cool , a must, pt omul din "jungla urbana" care se da pe net astfel cu folos si "creativ".
Initial blogul e conceput ca un instrument de comunicare intre tine ( fie ca esti om sau companie) si miliardele de useri de pe net; dar vedeti comunicarea asta sare si n alte extreme atunci cand "oligofrenii "posesori de internet nu si impun autocenzura bunului simt si posteaza zeci de ineptii(vezi povestile gen "cum am vomitat si cum am facut eu pipi in piscina in bulgaria pe banii firmei"). Resping astfel de specimene si consider ca netul si blogul sunt o unealta nu o arma a omului cavernei de sticla si fier. Nu-mi mai plac blogurile unor ziaristi care brusc pe blog capata barbatie iar apoi in ziare devin iarasi pisicutze de hartie. Admit ca exista si exceptii de la ultima categorie vezi blogul lui Cristian Sutu (www.sutu.ro) .
Cat despre aceasta pagina va rog sa nu o considerati ca un blog pentru ca nu este; sunt gandurile mele si trairi in cea mai pura stare, e viatza unui tanar de 23 de ani care zambeste cam mult si care traverseaza trecerea de pietoni a vietii nepasator, uneori cu ochii inchisi. Nu e cool nu are sute de comenturi sau sute de mii de vizualizari...considerati-o doar o carte cu fire de nisip intre pagini.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Mai scrie cu maaaaaareaaaaaa! Terogterog si te si linkuiesc! Say u do say u do !

REDCREW spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
REDCREW spunea...

ok o sa scriu cat de curand despre mare...asa mi e o pofta de nisip :)