joi, 15 noiembrie 2007

Pipera dreams


Aproape e iarna si aproape fac un an de job, un an in care am inceput sa ma mulez pe o societate prafuita care miroase a naftalina si ben-gay. Am vazut cum mi se tempereaza incet nervii, cum incep sa devin cerebral cum incep sa-mi creasca dintii de lapte ai seriozitatii. Fix cand m-am angajat cineva ma intreba"cum o sa te impaci cu mersul in vama, cu marea cu iesirile?" ... si acum imi dau seama ca anu asta nu m-a schimbat deloc si pot inca sa-mi afund mintea in nisip si in raze de soare.
Acum cateva zile mi am schimbat traseul de la serviciu spre facultate si-am ales sa iau metroul spre pipera si am descoperit o mie de chipuri,o mie de visuri sparte in colosii de sticla si beton. In spatele costumului perfect si al rimelului stau zeci de ganduri si senzatii care asteapta cel mai mic semnal pentru a se concretiza. Si tocmai asteptarea asta face scaparea dintre pereti atat de dulce si te fac sa savurezi totul la maxim.
Un job chiar te schimba?.....Serviciu usor!

2 comentarii:

fresha spunea...

iti dai seama daca chiar s-ar sparge colosii ce de visuri ar zburda fericite? a brave new world :)

Anonim spunea...

cioc-cioc! doamna doctor... doamna doctor! hai treziti-va, ca avem o urgenta. ce urgenta? i-a scazut tensiunea aluia din patu 108, 7 cu 5, cred ca a mai facut unu'...
si ma ridic din pat, blestemandu-mi zilele de adult.
da, te poate schimba un job.