miercuri, 2 septembrie 2009

Cea mai frumoasa fata din lume

Cea mai frumoasa fata din lume face ochi in mijlocul razelor de soare si a aburului de cafea si taie zgomotul orasului cu un "neata" urmat de un zambet. Toti fotografii se chinuie sa faca albume de arta cu femei in diferite posturi cat mai aranjate cand raspunsul sta intins langa ei in fiecare dimineatsa pe cearceaf. Fatza de fata proaspat trezita mi se pare cel mai natural si frumos lucru dintr-o dimineatza poate prea devreme.
Cea mai frumoasa fata din lume merge cu autobuzul si inevitabil coboara la aceeasi statie cu tine. Viseaza la printi privind lumea din goana unui 311 si tatueaza mintea baietilor din autobuz cu parfumul ei. Daca e iarna isi trage nasul simpatic de rosu de la frig si se jeneaza ca o lebaba descoperita in vreun stufaris daca o privesti.
Cea mai frumoasa fata din lume rade cand ii intalnesti privirea intr-un supermarket, isi cumpara fructe, inghetata si o sticla de vin plecand grabita pe alee spre blocul ei trezit asfaltul care atipise cu zgomotul tocurilor ei.
Cea mai frumoasa fata danseaza, rade cu prietenele, plimba ca intr-un carusel privirile baietilor si dispare desculta in noapte cu pantofii in mana pe asfaltul ud si rece spre locul de unde maine o sa- si inceapa din nou jobul de ...cea mai frumoasa fata din lume.

Un comentariu:

Unknown spunea...

...si cel care o merita langa el pe cea mai frumoasa fata din lume e acel barbat care o trezeste zilnic s o trimita la lucru si chiar si atunci o face sa zambeasca si sa si inceapa ziua mai bine :)