luni, 24 martie 2008

Telegrama de weekend

Drumul...rapidul de timisoara de 12:45 ... pentru 40 ron primesti discutii interesante cu timisoreni, somn ocazional pe banchete albastre incomode, si ca bonus apusul perfect in Dunare la Drobeta si o luna plina ce rasare dintre munti la Caransebes.
Oamenii la fel de calzi si primitori ca si data trecuta te integreaza pe loc in familia lor si te bombardeaza cu mancare :)..
Bubu a mai crescut si in curand nu o sa o mai pot ridica pana in tavan
Slujba de pasti la catolici e mai interactiva ca la ortodoxi si lipsesc din peisaj manelele pe telefon si pogoul spontan pentru lumina (da..am furat pastele catolic)
Barurile sunt anormal de ieftine ( 1 heineken 4 ron ...wtf) si populate si acolo de purtatori de Q7 si de domnisoare sclipicioase mai mandre decat cele din Bucuresti.
Imaginea care m a incarcat pentru ceva timp: norii vazuti de deasupra de pe un Semenic cu 1 m de zapada si cu -2 grade care se pierd in zare
Sfarsitul...deschid geamul de la masina la 2 noaptea pe Stefan cel Mare... aud manele dintr-un logan tunat, zgomot de buldozer si benzenul imi invadeaza plamanii curatati pe Semenic...o da Im home!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Oo..stimate domn cu necontenit de frumoase scrieri..diversitatea tarilor noastre romanesti ne impune o stare tihnita de neliniste si amaraciune, indeosebi pentru faptul ca noi nu apartinem unei anume gen de diversitate.

welcome home