duminică, 26 februarie 2012

Quote and resurrect

Cat de lung e drumul spre fericire? Oare e o cursa de 100 de metri sau o cursa de maraton? Eu cred ca e o cursa pe etape. Esti fericit azi si maine dar de poimaine fugi din nou spre o noua zi de fericire, spre un nou zambet. Un citat dintr-un film drag mie m-a scos azi din amorteala de duminica racita: “You got a dream, you gotta protect it. People can't do something themselves, they wanna tell you that you can't do it. You want something? Go get it. Period.” ― Pursuit of Happyness.
Si zilnic alerg spre acelasi vis pe care nimeni nu mi-l poate lua, o clipa de fericire pe zi, un zambet, o raza de soare, un sofer care-ti da prioritate ...orice cat mic, orice fractiune de fericire trebuie savurata ca un ultim strop de apa in Sahara. Sunt Dragos sunt hiper optimist si acest blog a inviat :)

Un comentariu:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com