luni, 10 august 2009

Plai Station 2009
Acum 2 ani intr-o seara de septembrie intr-o gara din Romania mi-am pus problema ca poate locul meu nu e aici in Bucuresti sau pe vreo plaja. Poate locul meu e in Timisoara. Scanteia care mi-a explodat in cap acest gand a fost Festivalul Plai care mi-a deschis privirii calea spre unul dintre cele mai frumose orase in care am fost ever.Timisoara, urban temperat perfect cu istorie si bunsimt, cu cafele matinale in Piata Unirii si cu plimbari nocturne pe strazile de langa Bastion. Festivalul Plai nu este despre muzica neaparat...daca cauti pe afis U2 sau alte staruri o sa te amagesti degeaba; sunt nume necunoscute din toate colturile lumii care te fac sa te misti si sa zambesti iar mai apoi sa le cumperi Cd-urile si sa-i asculti pentru cel putin un an pe repeat in metrou. Muzeul Satului Banatean unde se desfasoara festivalul e un loc unde totul e posibil, unde te faci amic cu arta si invetzi sa pictezi, sa canti sau sa faci jonglerii la workshopurile din timpul zilei.
Asa ca intre 11 si 13 Septembrie haideti sa ne jucam la Timisoara pe Plai Station!

Un comentariu:

Anca Pol spunea...

Salut! Şi bun găsit! Ne-am bucurat mult să citim vorbele cuiva care a înţeles exact "despre ce" e Festivalul Plai şi ce e aşa de fain la el : )

Exact cum zici, e "despre" muzică excelentă şi aparte, dar, în egală măsură, e despre atmosfera de acolo, workshopurile de acolo, despre lucrurile simple şi frumoase care ne bucură. Pe scurt: Plaiul e "despre" oamenii faini care vin la Plai.
Îţi mulţumim pentru susţinere şi te aşteptăm la Plai!

Cu drag,
Echipa Plai
www.plai.ro