miercuri, 8 iulie 2009

Poveste de Mai

Iti amintesti de parca era ieri. Era miercuri 10 mai 2006. Aveai 21 de ani, plecasei de la facultate sa te vezi cu ea. Totul din jurul tau iti parea dubios ca intr-un atac de panica care sta sa explodeze. Iesi din metrou, ti-e cald esti agitat dar undeva in spatele gandurilor negre , gandul ca o vei vedea te face din nou sa tragi aer in piept si sa faci inca un pas si inca unul. Ii vezi zambetul cum sparge marea de fetze triste, te duci la ea o iei in brate si-o saruti. Nu o sa uiti niciodata acel sarut, amar de dulce, iti va ramane tatuat in creieri ca un numar de identificare ars pe pielea fina a timpului petrecut cu ea. Urasti parcul de la unirii, urasti banca aia verde pe care ati plans amandoi si mai presus de toate urasti podul de la marasesti pe care ti s-a spus cel mai amar adio. Dupa aia trei zile ai avut febra si ti-a venit sa versi parca din tine vorbele dulci pe care nu le-ai zis. De atunci zambetele n-au mai fost la fel, cauti si cauti urmatorul copil rebel sperand ca odata cineva va umple smileyfaceul ramas incomplet atunci.

3 comentarii:

TheFinalCut spunea...

frumu, ma, frumu....

Cougar spunea...

vreau să realizeze toată lumea care citeşte aici că ăsta este singurul loc în care drăgoşescu nu scrie în limba lui nativă.

ceea ce e cu atât mai impresionant.

Catalina Zaharescu spunea...

Dar ştii măi Drăgoşel că astea se vor duce ca un fum, nu? Le vei îngropa undeva. Or să revină ele când şi când dar pentru puţin timp.