duminică, 22 martie 2009

Cenusareasa

Te-ai schimbat parca. Nu mai esti tu.Chiar asa, oare cat si cum ne schimbam in viatza si mai ales de ce. Nu mai esti fata dulce care te ajuta oricand esti o femeie de afaceri cu camasa alba si laptop anexat . Nu mai iesi cu fetele la pizza in cartier si vorbiti despre baiatul din blocul N10 acum iesi in Bellagio cu colegii din "echipa" ta de la job si razi fortat la glumele de cacat ale sefului care isi pune din cand in cand "discret" mana pe piciorul tau. Nu mai esti fiica pe care mama o pieptana inainte sa plece la liceu, acum esti vocea iritata care raspunde aceleiasi mame la telefon si ii spune ca e in sedintza si care ii cumpara zambetul cu parfumuri scumpe de Craciun. Uita-te in oglinda, ai 45 de kg, 28 de ani, doua cearcane adanci ascunse dupa fondul de ten, o masina pe leasing si 5 ore libere pe care le dormi in acelasi pat gol. Visele de printesa din copilarie se sparg in fiecare dimineatza in mailuri, sedintze si evaluari si ti doresti sa fie totul ca in povestea cu care bunica te adormea in fiecare seara.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua,

Numele meu este Dragos Draghici si doresc sa inchei un parteneriat cu blog-ul dumneavoastra.

Parteneriatul consta in plasarea unui link in blogroll-ul blogului dvs., iar noi va plasam un baner de dimensuni 125x125 in pagina de afisare a trei jocuri din cadrul site-ului www.jokopo.ro

In cazul in care sunteti de acord cu acest parteneriat, asteptam un e-mail cu baner-ul dumneavoastra de 125x125.

Cele 3 jocuri sunt alese aleator de sistem si primiti linkul catre ele in momentul in care va dati acceptul pentru acest parteneriat.


Multumesc anticipat,
Dragos Draghici.

-----------------------------------------------------------
Dragos Draghici
Marketing at www.jokopo.ro
Telefon: 0746.931.331
0763.138.897
E-mail: dragos.draghici@jokopo.ro
Site: http://www.jokopo.ro

Cougar spunea...

drăgoşescu, ia întreabă-ţi blogul, el vrea să încheie un parteneriat cu dragoş drăghici?

Pauza De Tigara spunea...

cum trece timpul....