marți, 29 aprilie 2008

Green ink drop

Unul dintre lucrurile care ne deosebesc de cainii maidanezi era scrisul... care tinde sa se piarda printre zgomotul tastelor in bloguri, messenger twiter si altele. Imi amintesc stiloul negru chinezesc cu care am invatat sa scriu, imi amintesc ritualul cu care-i umpleam pompita cu cernneala pe masa din bucatarie langa cana de ceai si felia de paine cu unt si gem de visine. In clasa a 7-a am primit obiectul "maturizarii" mele ca elev, mama mi-a facut cadou un pix cu mina Parker de care eram foarte mandru si ii schimbam mina cu mine ieftine de la tutungeria din piata Minis. In anul 1 din facultate nu pot sa uit noptile in care il injuram pe amicul Rotring atunci cand tusurile lui imi naruiau desenul perfect de pe calc. Timpul trece, foile se ingalbenesc si ne trezim sclavii tastelor si a pixelilor... din fericire pentru mine inca scriu de mana si mai si desenez de mana dar intre zidurile de sticla pixurile ies la pensie fiind folosite numai pentru cateva cuvinte scrise pe un post-it lasat pe birou....Haideti sa scoatem pixurile din birouri, sa ne scriem drafturile cu ele, sa ne facem ciorne (pe care dupa aia sa le reciclam) sau sa-i lasam iubitei cand plecam la birou, langa cafea un biletel de "buna dimineatza" in locul sms-ului"am ajuns la birou, vezi ca ai cafea".

duminică, 27 aprilie 2008

True

Miros de carte ingalbenita pe ultimul raft al biblotecii de langa geam, iz de cozonac in toata casa, asfalt gol de oameni in fata geamului meu, totul e calm...e Paste. Exista multe variante ale acestei sarbatori, de la babele "fanatice" care stau pana la 5 la biserica pana la emoizii beti din metrouri in noapte care vad in mersu la inviere un nou party monden, ce i drept fara uischi si pastile. Sunt lucruri pe care le asociez cu Pastele, frigul oarecum placut de afara, "raurile" de lumanari de pe strada, zambetul familiei care-ti spune "Hristos a Inviat" dimineatza, toate astea fac parte din stereotipurile bune ale vietii.

miercuri, 2 aprilie 2008

Again and again



Si ce daca am job, si ce daca am o licentza de facut eu tot ma duc... si asa m a lovit o idee...hai s o fac inca odata, sa particip la olimpiadele comunicarii. Impreuna cu Anne, Andra,Carmen si Silvia, adica Tease PR, marti 8 aprilie participam la preeselectia pentru proba de relatii publice. Asa ca astept pumni stransi, degete incrucisate si vodoo catre celalalte 32 de echipe.

marți, 1 aprilie 2008

Valuri

Miros de copaci infloriti si de bitum proaspat turnat, zgomot de tocuri pe alee si o piesa de vara in casti, fetze pierdute in podeaua metroului si imaginea unui zambet de seara in minte, oameni si oameni. Un concediu ajuta foarte mult in afara de cearcanele de pe fatza iti spala si ti baga intr-un planner toate gandurile ravasite de viteza orasului, acum parca nu mai dau atat de rapid din picior, parca nu mai beau 4 cafele pe zi, parca nu mai trag cu aceasi sete din tigara parca totul e calm. Vantul rece ce mi patrundea gandurile dimineatza acum incepe sa se transforme intr o briza usoara cu un miros tot mai aproape de mare.