luni, 21 iunie 2010

Let's shine Romania


Asculta mai multe audio Muzica

Vineri alarma de la telefon a sunat pentru prima data in anul asta cu folos. Kilometrii de pe autostrada au fost inghititi pe nerasuflate si cand stelele incepeau sa zambeasca am zambit si eu pentru prima oara in briza marii. M-am intors la ea pentru prima oara anul asta si am gasit-o neschimbata, un pic agitata de prima intalnire. Cearcefurile reci de pana acum si-au gasit repede antonimul sub milioanele de stele dintre care cateva norocoase cadeau ducand la implinire dorinte cu viteza de cometa. De dimineata acolo, la mare, nu te trezesti decat dupa ce te arunci in valuri, aproape sarutand marea de buna dimineatza si de abia atunci realizezi ca totul nu este un vis, da esti la mare. Totul a fost mai simplu, am reinvatat sa merg pe nisip, sa descopar ce inseamna racoare suprema in valuri, am renascut pe o plaja pustie din cenusa mailurilor, a sedintelor si din asfaltul incins in care mi s-au ingropat pana atunci sperantele de mare. Am fost la mare si a fost frumos, m-am distrat cu prieteni, cormorani, pelicani si a fost pentru prima oara bine.
Sezonul s-a deschis...haideti in apa, marea e calda si va asteapta!

duminică, 13 iunie 2010

Travel home

Acasa?!

Acasa e locul unde cafeaua abureste sambata dimineata in cana albastra
Acasa e locul unde hamsterul meu ma face sa zambesc in fiecare dimineata pentru prima oara
Acasa sambata e mereu soare si miroase ca atunci cand eram mic a prajuturi spre seara
Acasa e locul in care ma intorc mereu dupa un drum, e cosul alb de rufe in care-mi golesc rucsacul si baia albastra in care imi fac cel mai racoritor dus dupa un drum lung
Acasa e in Titan, locul in care oamenii se grabesc atat cat trebuie, locul cu copii care alearga inca printre blocuri si locul unde inca se cauta fier vechi in diminetile de duminica.

Strabat tara din lung in lat, cunosc oameni faini, descopara locuri geniale si traiesc clipe speciale...dar mereu acasa o sa fie bine!